WordPress onderhoud

Goed onderhouden websites blijven veilig, snel en zorgen voor een goede gebruikerservaring. Laat je ontzorgen en stel je eigen onderhoudspakket samen vanaf €25,-.

WordPress onderhoud

Basispakket voor WordPress onderhoud

Iedere website is anders en heeft zijn eigen behoeftes, maar de basis voor WordPress onderhoud is identiek. In welke situatie je ook zit, je wilt een veilige website die snel blijft voor je bezoekers en altijd bereikbaar is. En dat voor een eerlijke prijs. Rocket Websites biedt daarom een basispakket aan voor WordPress onderhoud van €25,- per maand.

Voor de meeste website eigenaren is het basis pakket meer dan voldoende, maar soms heb je behoefte aan net iets meer. Wees flexibel en vul je abonnement aan met de verschillende add-ons voor een oplossing op maat!

Heb je vragen over welke samenstelling het beste bij je past, neem dan gerust contact op.

Maand

Jaar

Basispakket

Alles voor essentieel onderhoud van je WordPress website

25
per maand
 • Updates van WordPress, thema en plugins
 • Backups
 • Veiligheidsscan
 • Snelheidstest
 • Opschonen database
 • Support bij kleine vragen

Kies zelf je add-ons

Uptime (€2,50 p/m)

Altijd op de hoogte zijn of jouw website bereikbaar is? Met de uptime monitor krijg je direct een seintje als je website onbedoeld onbereikbaar is.

Link checker (€2,50 p/m)

Hoe meer pagina's jouw website heeft, hoe meer links je gaat gebruiken. Zorg dat jouw bezoekers nooit tegen een dode link aanlopen met de link checker.

Privacyvriendelijke analytics (€3,50 p/m)

Voor goede website statistieken ben je niet meer afhankelijk van Google. Geef om de privacy van je bezoekers en kies voor een privacyvriendelijk en Europees alternatief voor je website statistieken. Bijkomend voordeel: geen cookie banner nodig!

Lees hier meer over in de blog over privacyvriendelijke alternatieven voor WordPress.

*de genoemde bedragen zijn ex. btw en de algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Vul je onderhoudspakket aan met hosting!

Voor €7,99 per maand laat je jouw WordPress website hosten via Rocket Websites. Daarmee breng je onderhoud en hosting bij dezelfde partij onder.

Wel zo handig om één aanspreekpunt te hebben met betrekking tot al je website zaken. En je website wordt gratis verhuisd!

WordPress onderhoud met hosting

Overige diensten

Nieuwe website

Ben je opzoek naar een nieuwe website, of wil je een bestaande website in een nieuw jasje steken?

Hosting & domeinnaam

Het kiezen en opzetten van de juiste WordPress hosting is lastig. Laat je helpen met het opzetten van je WordPress hosting of het registreren van een domeinnaam.

Custom support

Heb je vragen over je bestaande WordPress website? Deel het probleem waar je tegenaan loopt en ontvang een vrijblijvende offerte voor het maatwerk.

Is jouw WordPress website snel en veilig?

De snelheid en security van je website zijn essentieel voor de gebruikerservaring en tevens van invloed op je SEO ranking. Vraag nu gratis een website analyse aan en kom te weten hoe jouw website presteert.  [honeypot mail]

  Design inspiratie

  Krijg inspiratie voor het laten maken van je eigen website en bekijk de onderstaande voorbeelden van designs die recent zijn gebruikt voor andere klanten.

  Portfolio van Rocket Websites
  Koffiebar
  Grow - Webshop
  Hotel - Reserveringen