Nieuwe website

Websites geoptimaliseerd voor de juiste gebruikerservaring. Binnen 5 stappen jouw nieuwe website geregeld.

De lancering van jouw nieuwe website!

Of je nu MKB-ondernemer of ZZP’er bent, online vertegenwoordigd zijn is belangrijk. Met een eenvoudig vijf stappenplan komen we samen tot jouw ideale WordPress website. Je kan na oplevering jouw nieuwe website zelf eenvoudig beheren om bijvoorbeeld nieuwe content te plaatsen of je kunt je verder laten ontzorgen met een onderhoudspakket van Rocket Websites.

Nieuwe website

5: Check-in!

We starten met een kop koffie! Kennismaken en samen achterhalen wat voor website bij je bedrijf past om die ene perfecte gebruikerservaring te realiseren.

4: Design

Uiterlijk is net zo belangrijk als het innerlijk. Op basis van de check-in bekijken we drie designs voor de beste optie. Na een feedbackronde komen we tot het perfecte plaatje!

3: Platform

Nu een stukje techniek, namelijk het bouwen van je website inclusief het optimaliseren van de snelheid en security. Ook regelen we de integratie van modules.

2: Content

Jij zorgt voor de teksten en afbeeldingen, daarmee ga ik de website inrichten. Design en content komen samen waardoor het steeds meer op jouw website gaat lijken.

1: Ready for take-off!

Na een laatste feedback ronde zetten we jouw website live! Je bent nu de trotse eigenaar van je eigen website! 

Je krijgt uitleg over hoe je de website zelf kan beheren, of laat je ontzorgen met een WordPress onderhoudspakket van Rocket Websites!

Nieuwe website

Nieuwe website pakketten

Als ondernemer ga je altijd voor kwaliteit. Ongeacht welk pakket je kiest, je krijgt een website die voor een ongekende ervaring voor je gebruikers gaat zorgen. Om dit te realiseren is elk pakket gegarandeerd voorzien van een complete set aan functies zodat de basis altijd goed is:

Onepager

Jouw digitale visitekaartje

695
alles op 1 pagina
 • Levertijd ca. 2 weken
 • 1 module integratie
 • Incl. content plaatsen

Compleet

Jouw website, helemaal af.

895
incl. content vullen
 • Levertijd ca. 4 weken
 • 2 modules integreren
 • 5 pagina's vullen met content
Populair

Webshop

Start jouw eigen online winkel.

1295
incl. content vullen
 • Het compleet pakket
 • WooCommerce setup
 • iDeal integratie

*de genoemde bedragen zijn ex. btw, vanafprijzen en de algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Overige diensten

WordPress onderhoud

Voor je nieuwe website, of voor je bestaande. Onderhoud is belangrijk om je website veilig en snel te houden. Sluit een abonnement af en laat je ontzorgen.​

Hosting & domeinnaam

Het kiezen en opzetten van de juiste WordPress hosting is lastig. Laat je helpen met het opzetten van je WordPress hosting of het registreren van een domeinnaam.

Custom support

Heb je vragen over je bestaande WordPress website? Deel het probleem waar je tegenaan loopt en ontvang een vrijblijvende offerte voor het maatwerk.

Is jouw WordPress website snel en veilig?

De snelheid en security van je website zijn essentieel voor de gebruikerservaring en tevens van invloed op je SEO ranking. Vraag nu gratis een website analyse aan en kom te weten hoe jouw website presteert.  [honeypot mail]

  Design inspiratie

  Krijg inspiratie voor het laten maken van je eigen website en bekijk de onderstaande voorbeelden van designs die recent zijn gebruikt voor andere klanten.

  Portfolio van Rocket Websites
  Koffiebar
  Grow - Webshop
  Hotel - Reserveringen